Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Cehennem Bekçisi Görmek

Rüyada Cehennem Bekçisi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Cehennem Bekçisi :
Bir kimsenin rüyasında cehennem bekçisi görmesi; kendisinin polis tarafından gözaltına alınacağına, kişinin rüyasında cehennem bekçisinin tebessümle güldüğünü görmesi; eğer tutuklu ise kurtulup hürriyetine kavuşacağına, eğer rüya sahibi hasta ise onun öleceğine yorumlanır. Rüyanızda kendinizin cehennem bekçisi sıfatına büründüğünüzü veya cehennem bekçisinden bir şey alıp yediğinizi görmeniz; Allah'a, Peygamber'e ve bütün müslümanlara sevgi ve muhabbet göstereceğinize, izzet ve saltanata nail olacağınıza, münafıklıktan, günah işlemekten ve kötülüklerden uzak olup temiz bir kimse olacağınıza, sapıklıktan kurtulup hidayete ereceğinize ve dînî alanda faaliyet göstereceğinize yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında cehennem bekçisinin kendisinden kaçtığını ve kendisine kızgın bir şekilde baktığını görmesi; o kimsenin kendisini cehenneme sokacak birtakım günahlar işleyeceğine, cehennem bekçisinin kendisine güzel bir şekilde bir şeyler söylediğini ve tebessüm ederek kendisine güldüğünü görmesi; o kimsenin güvenlik güçleri tarafından yakalanarak işkenceye maruz bırakılacağına delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Cehennem Bekçisi :
Rüyada Cehennemin bekçisini gören kimse, polisin huzuruna çıkar. Cehennemin bekçisinin tebessüm ettiğini gören kimse, hapisten kurtulur. Hasta bir kimse Cehennemin bekçisini görse, onun ölmesinden korkulur.
Bir kimse rüyada Cehennemin bekçisinin sıfatına dönüştüğünü ya da onun, kendisine bir şey yedirdiğini görse, Allah (C.C.)'a, Resulüne ve bütün Müslümanlara muhabbet etmeye, izzete, saltanata, nifaktan beri olmaya günah ve kötülükten pak ve temiz olmaya, sapıklıktan sonra hidayete erişmeye ve dince gayret göstermeye delalet eder. Eğer cehennemin bekçisinin kendisine teveccüh ederek geldiğini görse, o kimsenin selametine ve cehennem ateşinden emin olmasına delalet eder. ,
Cehennemin bekçisinin kendisinden kaçtığını veya kendisine yüzüyle veya hareketiyle kızgın bir şekilde baktığını görse, o kimsenin cehenneme girmeye sebep olan ameller yapmasına delalet eder. Cehennemin bekçisinin kendisine güzel bir şekilde bir şeyler söylediğini ve tebessüm ederek güldüğünü gören kimse, sultanın polisi tarafından işkence yapılmaya delalet eder.

---
Cehennem Bekçisi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.