Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ciltlenmiş Kitap Görmek

Rüyada Ciltlenmiş Kitap Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Ciltlenmiş Kitap :
Rüyanızda cilt görmeniz; bir devlet dairesindeki işlerinizin yolunda gideceğine, rüyanızda kara kaplı bir cilt görmeniz; devlet tarafından bir cezaya çarptırılacağınıza yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında beyaz bir cilt görmesi; o kimsenin eğer bekâr ise; evleneceğine, kişinin rüyasında yeşil bir cilt görmesi; o kişinin ölülerinin duaya ihtiyacı olduğuna, kişinin rüyasında açık bir cilt görmesi; o kimsenin istikbâlinin parlak olacağına delalet eder. Bir başka yoruma göre: Bir kimsenin rüyasında cilt görmesi; gizlilikle tabir edilir. Kişinin rüyasında ciltli bir kitap görmesi; yapmak istediği bir işi başkalarından saklayacağına, rüyasında cildi açıp içindeki yaprakları çevirdiğini görmesi; gizli tuttuğu şeyin bir kısmını açıklayacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında bir kitabı ciltlediğini görmesi; dostları ve yakınları arasında eğer mevki ve itibarının artmasını istiyorsa; o kimsenin kültürünü geliştirmesi gerektiğine, kişinin rüyasında birçok ciltli kitaplar görmesi; o kimsenin bir taraftan çok kıymetli bir hediye alacağına işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Ciltlenmiş Kitap :
Bir kimsenin rüyada ilim ve tefsir kitaplarından bir kitap görmesi, o kimsenin yaptığı vazifesindeki doğruluğuna, fakihlerin kitaplarını gören kimse için de, gelecek hayra delalet eder. Rüyada tarih kitaplarını gören kimse, meliklere yaklaşır. Mantık ve edebiyat kitaplarını gören acaip işlerle uğraşır.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Ciltlenmiş Kitap :
Bir kimsenin rüyada ilim ve tefsir kitaplarından bir kitapgörmesi, o kimsenin yaptığı vazifesindeki doğruluğuna, fakihlerin kitaplarını gören kimse için de, gelecek hayra işaret eder.

---
Ciltlenmiş Kitap rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.