Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Deccalın Çıkması Görmek

Rüyada Deccalın Çıkması Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Deccalın Çıkması :
Bir kimsenin rüyasında deccalın çıktığını görmesi; insanlar arasından çıkacak bid'atçi ve sapık bir kimseye delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Deccalın Çıkması :
Halkta çıkacak bid'at ve sapık bir kimseye delalet eder. Sur'a üfürülmesi, veba yahut sultan tarafından gönderilecek bir şey sebebiyle korkutmaya, yahut şehirde bir fitnenin harekete geçmesine ya da hac ve savaş için topluca yolculuk yapmaya delalet eder.
Bir kimse rüyada Allah (C.C.) halkın arasını ayırıp hükmetmek için onları dirilttiğini veya hesap için halkı bir araya topladığını görse, Cenab-ı Hak tarafmdan insanlar hakkında zuhur edecek bir adalete veya adil bir padişahın gelmesine, ya da insanların görüp ve ondan taaccüb edecekleri büyük güne delalet eder.
Rüyada amel defterini sağ eliyle aldığını gören kimse, kurtuluşa, izzete, yüceliğe ve zenginliğe nail olur. Amel defterini sol eliyle aldığını gören kimse, günah, fakirlik ve ihtiyaç içinde helak olur. Sır'at köprüsünü salimen geçtiğini gören kimse şiddet, ve fitne ve belalardan kurtulur. Bazan sırat insanın katedeceği sarp yerlere delalet eder.

---
Deccalın Çıkması rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.