Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Demir Ocağı Görmek

Rüyada Demir Ocağı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Demir Ocağı :
Rüyada demir ocağı görülmesi; kuvvet ve şiddet sahibi bir kimsenin ailesinden bir kadın olarak tabir edilir. Rüyada görülen ocak, bakır veya tunç ocağı ise; o kadın, malı çok ve varlıklı bir kimsenin hanımıdır. Rüyasında ocakta ateşin parladığını gören kimsenin bir çocuğunun olacağına işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Demir Ocağı :
Rüyada demir ocağı görmek, kuvvetli ve şiddetli bir kimsenin ev halkından bir kadındır. Eğer demir ocağı bakır veya tunçtan olursa, o kadın, mal, eşya ve dünya zinetlerine malik olan kimselerin, ağaçtan ise, o kadın mal ve eşya sahibi münafık kimselerin, kireçten ise, o kadın firavunlara benzeyen kişilerin, çamurdan olursa, o kadın mütedeyyin adamların ev halkındandır. Demir ocağı, devlet ve işsiz kalmağa ve gerilemeğe de delalet eder.
Bir kimse ocakta veya tandırda alevli bir şekilde yanan ateş görürse, rüya sahibinin meydana gelecek evladına delalet eder. Ocak ev işlerini yürüten kimseye delalet eder. Bundan dolayı üzerinde yemek olmadığı halde ocak üzerinde ateş yaktığını gören kimse, ev işlerini yürüten bir kimseye düşman olmağa delalet eder.
Eğer tabirde ocakta bulunan çömlek ev, dış işlerini yürüten bir kimse ve iç işlerine bakan bir kadın murad edilirse, ocak, o kadının günah ve helal olmayan amellere karşı göğüs geren, meşakkat ve kazanç ateşiyle yanıp yakılan kocasıdır. Kadın ise mesture ve süsüyle oturup hükmünü yürütür. Bazan da ocak zevceye, üzerindeki çömlek de kocaya delalet eder. O kadın daima sözüyle, kocasını yakar. Geçimi için kocasına hücum eder. Kocası da hanımının bu durumundan müteesisr olarak altüst olur.
Ocak ateşsiz ise, üzüntü ve kedere, ateşli ise ihtiyaçları gidermeye ve rızıklara delalet eder.

---
Demir Ocağı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.