Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Emeklemek Görmek

Rüyada Emeklemek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Emeklemek :
Fakir bir kimsenin rüyasında bir çocuk gibi emeklediğini görmesi; o kimsenin zenginleşeceğine, zengin bir kimsenin rüyasında bir çocuk gibi emeklediğini görmesi; o kimsenin de fakirleşeceğine yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Emeklemek :
Rüyada emeklemek, kötürüm olmağa, yahut ayakta durmaya muktedir olduğu halde oturarak namaz kılmaya delalet eder. Bazan da yolculuktan vazgeçmeye hor ve hakir olmaya yahut himmet ve gayrette kusur etmeye delalet eder. Rüyayı gören fakir ise zengin ve nafakasını temin etmeye gayret sarf etmeye, zengin ise fakir olmaya, bazan da insanlarla düşüp kalkmaya delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Emeklemek :
Rüyada emeklemek, kötürüm olmağa, yahut ayakta durmayamuktedir olduğu halde oturarak namaz kılmaya işarettir.Bazen de yolculuktan vaz geçmeye hor ve hakir olmaya yahut düşünce ve gayrette kusur etmeye işarettir. Rüyayı gören fakir ise zengin ve nafakasını temin etmeye gayret sarf etmeye, zengin ise fakir olmaya, bazen de insanlarla düşüp kalkmaya işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Emeklemek :
Çocuğun emeklediğini görmek talih kapılarının yakın gelecekte açılmasına, işlerin yoluna girmesine; Yaşlı kimsenin emeklemesi işlerde gerilemeye, kötürüm olmaya ya da gücü yettiği halde namazın kurallarını (tadil-i erkanını) tam olarak yerine getirmemeyee delalet eder.

---
Emeklemek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.