Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Gelincik Görmek

Rüyada Gelincik Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Gelincik :
Rüyanızda kendinizin bir gelincik tarlasında olduğumuzu görmeniz; beklediğiniz bir işinizin çok kısa zaman içinde olacağıma, rüyanızda gelincik toplayıp demet yaptığınızı görmeniz; malınızın artacağına, rüyanızda topladığınız gelinciklerin yapraklarının döküldüklerini görmeniz; işlerinizden zarar edeceğinize yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir kırda gelincik tarlasında öbek öbek toplanmış gelincikler görmesi, onları toplayıp demet yapması; o kimsenin arzu ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Gelincik :
Rüyada gelincik, alçak, zalim, kalbi katı ve merhameti az olan kimse ile tabir edilir. Evine gelinciğin girdiğini gören kimsenin evine hilekâr birisi girer.
(Gelincik, kediden küçük, kızılca bir hayvandır. Evlere girip fareleri yakalar.)
Molla Cami Rüya Tabirleri
Gelincik :
üyada gelincik, alçak, zalim, kalbi katı ve merhameti az olan kimse ile tabir edilir,Evine gelinciğin girdiğini gören kimsenin evine hilekar birisi girer.

İhya Rüya Tabirleri
Gelincik :
Gelincik çiçeği insanı mutlu edecek haber ve gelişmelere; kişinin kendi kardeşine ve güzel yüzlü insanlara, Evlerde görülen etçil, ince uzun ve küçük yapılı hayvanı görmek merhametsiz, düşük karakterli birine; eve bu hayvanın girdiğini görmek hilekar birrinin eve girmesine delalet eder.

---
Gelincik rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.