Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Gübre Görmek

Rüyada Gübre Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Gübre :
Rüyada gübre ve hayvan pisliğinin görülmesi iyiliğe ve mala yorumlanır. Bir başka yoruma göre rüyanızda bir gübrelikte bulunduğunuzu görmeniz; eğer fakir iseniz durumunuzun düzelerek refaha kavuşacağınıza, eğer zengin iseniz daha da yükseleceğinize, rüyanızda bir başkası tarafından arkanızdan gübreliğe itildiğinizi ve üzerinize pislik sürüldüğünü görmeniz; artık hayatta sizin için herhangi bir tehlike kalmadığına ve bütün saadet kapılarının size açıldığına yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Gübre :
Rüyada görülen gübre, onu yiyen kimse için maldır. Etleri yenen kuşun gübresi haram maldır. Özellikle kuru olan gübrenin ateş yapmaya faydası olursa, rızıktır. Insan gübresi çok zararlara ve akim kalmaya delâlet eder. Üzerine insan gübresi bulaşmak, hastalık yahut korkudur. Bu rüya iyi iş sahibi kimse için hayır değildir. Sığır gübresi ancak ziraatçı kimse için hayırdır.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Gübre :
Rüyada görülen gübre, onu yiyen kimse için maldır. Etleri yenen kuşun gübresi haram maldır. Özellikle kuru olan gübre rızıktır. insan gübresi çok zararlara ve akim kalmaya işaret eder. Üzerine insan gübresi bulaşmak, hastalık yahut korkudur. Bu rüya iyi iş sahibi kimse için hayır değildir. Sığır gübresi ancak ziraatçı kimse için hayırdır.

İhya Rüya Tabirleri
Gübre :
Evcil hayvanların gübresi mala, tezek halindeki gübre rızka ve menfaate, Eti yenmeyen hayvanların gübresi haram mala, Gübre yemek mala, Sun'i gübre görmek davranışları ve sözleri samimi olmayan insana yahut devletten gelecek yardıma, İnsan gübresi sarfeddilmiş mala, üzerine insan gübresi bulaşmak korku ve hastalığadelalet eder. (Ayrıca Bakınız; Necaset.)

---
Gübre rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.