Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Horlamak Görmek

Rüyada Horlamak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Horlamak :
Bir kimsenin rüyada horuldaması, düşmanının kendisine erişmesine ve gizli tutulmasını istediği şeyinta meydana çıkmasına delâlet eder.
Bazan da rüyada horuldamak, korkudan emin olmaya ve rahatlığa delâlet eder. Çünkü horuldamak, uykuya iyice geçmektir. Uyku ise eminlik ve rahatlıktır.
Bir kimse rüyada bir kişinin horuldadığını görse, horuldayan kimsenin kendi işinde gaflet içerisinde olduğunu ve dilediği bir kimseyi çalıştıracağına delâlet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Horlamak :
Bir kimsenin rüyada horuldaması, düşmanının kendisine erişmesine ve gizli tutulmasını istediği şeyinin meydana çıkmasına tabir edilir. Bazen de rüyada horuldamak, korkusuzluğa ve rahatlığa işaret eder. Bir kimse rüyada bir kişinin horuldadığını görse, horuldayan kimsenin kendiişinde gaflet içerisinde olduğunu ve dilediği bir kimseyi çalıştıracağına işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
Horlamak :
Uyurken korladığını görmek gizli şeylerin açığa çıkmasına; güven ortamına ve rahatlığa, Birini horlarken görmek, bilinen biri ise, onun işinde gaflet göstermesine; bilinmeyen biri ise sıkıntıdan kurtulmaya delalet eder. ( Küçümsemek anlamı için Bakınız; Hor ve Hakir Görmek.)

---
Horlamak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.