Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Inci Gerdanlık Görmek

Rüyada Inci Gerdanlık Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Inci Gerdanlık :
Rüyada görülen inci gerdanlık kadınlar için güzellik ve zinetleridir. Inci ve mercanla dizilmiş gerdanlık incinin temizliği, güzelliği ve çokluğu miktarınca Kur'an'ı ezberlemekle beraber takvaya ve Allah (C.C.)'dan korkmaya delalet eder.
Gerdanlıkta bulunan değerli taş, rüya sahibinin amelinin özü ve kavuşabildiği son noktasıdır.
Kadının gerdanlığı kocası veya çocuğudur.
Erkek bir kimsenin, boynunda inciden gerdanlık görmesi, eğer o kimse Kur'an öğreniyorsa, onu ezberler. Islam hukukunu öğrenmeye çalışıyorsa, onu tahsil eder. Eğer bir şey söz vermişse, sözünü yerine getirir. Böyle bir şey yok ve kendisi de bekarsa, Kur'an'ı güzel okuyan bir kadınla evlenir. Eğer hamile olan hanımı varsa, alim veya hakim olacak bir erkek çocuk doğurur. Ancak gerdanlığın ipliği kesilmiş ve dizisi dağılmış olursa, bu takdirde eğer rüya sahibinin vadettiği bir şey varsa, vadinden döner, eğer hafızsa, hıfzmı unutur. Bunların hiçbiri onda yoksa bilgisi zayi olarak elinden gider.
Rüyada muhtelif diziler bir araya gelse onlardan mücevheratla ilgili dizüer Kur'an'a; inci dizileri Resulullah'ın (S.A.V.) sünnetlerine ve diğer kıymetli diziler de, hikmet, doğru söz ve fıkıh ilmine delalet eder.
Bir kimse rüyada üzerinde bir veya iki kelep inci olduğunu görse, — dizilmiş incinin tabiri Allah (C.C.) kelamı veya doğru sözden ibaret olduğundan — o kimse hafız olur.

---
Inci Gerdanlık rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.