Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Iplik Eğirmek Görmek

Rüyada Iplik Eğirmek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Iplik Eğirmek :
Bir kadın rüyada acele olarak iplik eğirdiğini görse, kaybolmuş bir kimsesi gelir. Yavaşça iplik eğirdiğini gören kadın veya kocası, uzak bir yolculuğa çıkar. Eğirdiği iğ'in başı kırılsa, o kadın yolculuğu terkeder. Veya yolculuk hakkındaki azim ve kasdi bozulur.
Pamuk eğirdiğini gören kadın, mihrini kocasına bırakır sonra yine sözünden döner. Eğer keten eğirdiğini görse, hikmet, va'z ve nasihat meclislerine gider.
Bir erkeğin pamuk veya keten eğirdiğini ve bu durumuyla kadınlara benzediğini görse, o kimse zillet ve hakarete düşer veya yapılması makbul olmayan bir iş yapar. Eğer iplik ince olursa, çetin ve zahmetli bir işe, eğer iplik kalın olursa, kendisinde yardım ve zafer bulunan bir yolculuğa delalet eder.
Bir kimse bir kadının pamuk eğirdiğini görse, o kadın kocasına hiyanet eder. Rüyada yün veya kıl yahut erkeklerin eğirdiği şeylerden bir şey eğirdiğini gören kimse, yolculuğa çıkar ve hayra erişir. Eğirdiği ipliği bozduğunu gören kimse, ahdini bozar ve sözünden döner.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Iplik Eğirmek :
Bir kadın rüyada iplik egirdigini görse, kaybolmuş bir kimsesi gelir. Bir erkeğin pamuk veya keten eğirdiğini ve bu durumuyla kadınlara benzediğini görse, o kimse zillet ve hakarete düşer veya yapılması makbul olmaya bir iş yapar. Eğer iplik ince olursa, çetin ve zahmetli bir işe, eğer iplik kalın olursa, kendisinde yardım ve zafer bulunan bir yolculuğa işaret eder. Bir kimse bir kadının pamuk eğirdiğini görse o kadın kocasına hiyanet eder. Rüyada yün veya kıl yahut erkeklerin eğirdiği şeylerden bir şey eğirdiğini gören kimse, yolculuğa çıkar ve hayra erişir. Egirdigi ipliği bozduğunu gören kimse, ahdini bozar ve sözünden döner. Rüyada iplik eğiren kadını görmek kanaata, Peygamberimizin (SAV) söz ve davranışlanna uymaya, işlerim sağlam tutmaya ve kendisini hayra adamaya işaret eder. Rüyada gerek erkek ve gerekse kadın olsun pamuk ve bu gibi şeyleri eğiren kimsey görmek misafire işaret eder.

---
Iplik Eğirmek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.