Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Vekalet Görmek

Rüyada Vekalet Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Vekalet :
Rüyanızda bir kimseye vekil olduğunuzu veya bir baş­kasına vekâlet verdiğinizi görmeniz; çevrenizin artık size itimat etme­diğine, bundan dolayı kendi işlerinizi başkalarına havale etmeden biz­zat kendiniz yapmanız lazım geldiğine delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Vekalet :
Rüyada vekil olduğunu gören kimsenin, üzerinde birtakım günahların toplanmasına delalet eder. Vekalet, zenginliğe ve başkasının malik olacağı ve onun mülküne ilave olunacak şeye nezaret etmeye, eğer vekil bırakılan hasta ise, öleceğine, sağlamsa hastalanacağına delalet eder. Çünkü vekalet, malı tasarrufta müvekkilin yerine geçer.
Rüyada vekalet eden kimse, eğer rütbe ve makam elde etme arzusunda ise, bu arzusu hasıl olur.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Vekalet :
Rüyada vekil olduğunu gören kimsenin, üzerinde birtakım günahların toplanmasına işarettir. Vekalet, zenginliğe ve başkasımn malik olacağı ve onun mülküne ilave olunacak şeye nezaret etmeye, eğer vekil bırakılan hasta ise, öleceğine, sağlamsa hastalancağına işarettir.Rüyada vekalet eden kimse, eğer rütbe ve makam elde etme arzusunda ise, bu arzusu hasıl olur.

İhya Rüya Tabirleri
Vekalet :
vekil olduğunu görmek üzerine borç ve sorumluluk almaya, Vekalet bazen başkasının varlığı üzerinde yaptırımda bulunmaya yahut zenginliğe, Sağlıklı kimsenin vekil olması hastalanmaya, hastanın vekil olması vefat etmesine, Bir göreve istekli ve bu işe ehill olan kimsenin birine vekil olduğunu görmesi, arzu ettiği görevi elde etmesine; Birine vekalet vermek emekliye ayrılmaya, isitirahate çekilmeye ya da yolculuğa çıkmaya; Vekil olmak bazen iyilerin yahut bid'at ehli kimselerin yolundan gitmeye, Vekil olan birini görmek günah kazanan kimseye delalet eder.

---
Vekalet rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.