Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Rüku Görmek

Rüyada Rüku Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Rüku :
Bir kimsenin rüyasında namaz kılma esnasında rükû yaptığını görmesi; o kimsenin çok namaz kıldığına ve Allah'ın emrettiği bütün farzları yerine getirdiğine, alçak gönüllü olmasından dolayı Allah katında mertebesinin yüksek olduğuna ve düşmanlarına karşı daima Allah tarafından muhafaza edildiğine işaret eder. Rüyanızda namaz kılıp rükû yapmadığınızı görmeniz; zekâtınızı] tam olarak vermediğinize ve dolayısıyla da günaha girdiğinize delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Rüku :
Bir kimse rüyada, rüku ettiğini ve Allah için namaz kıldığını görse, Allah Teala Hazretleri için huşuda bulunur. Kibirlenmek ve büyüklenmekten uzak olarak Allah'ın had'lerini ve farzlarını yerine getirir, çok namaz kılar, din ve dünyaca arzu ettiği şeye çabucak nail olur. Kendisine düşmanlık eden kimseye de zafer bulur.
Bir kimse rüyada namazda olduğu halde rüku etmediğini hatta namazın vaktini geçirdiğini görse, malının zekatım vermez.
Rüyada rüku etmek işsiz kimse için işe delalet eder. Bazan da rüyada rükuya varmak rüya sahibinin ömrünün uzun olmasına ve ihtiyarlıktan belinin bükülmesine delalet eder.
Bir kadının rüyada tam olarak rüku ettiğini görmesi tevbe etmesine, namuskarlığı ile tanınmasına delalet eder.
İhya Rüya Tabirleri
Rüku :
Namaz içinde rüku yaptığını görmek huşuya, din ve dünyaca arzu ettiği şeye çabuk ulaşmaya, düşmana galip gelmeye, uzun ömre ve işsiz için işe, Kadının rüku ettiğini görmesi tövbe etmesine, iffet ve namuslu olarak tanınmasına delalet eder.

---
Rüku rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.