Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Zahmet Görmek

Rüyada Zahmet Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Zahmet :
Bir insanın rüyasında zahmet çektiğini görmesi; o kiminin mutluluk ve huzur içinde yaşadığına işaret eder. İmam-ı Nablusî'nîn yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında zahmet çektiğini görmesi; o kimsenin haksız kazanç elde edeceğine ve ıram yollardan eline mal geçeceğine, bir rivayete göre de o kişinin kaçınılması gereken işleri yaptığına yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Zahmet :
Rüyada meşakkat ve zahmet çekmek, rahatlığa delalet eder. Bundan dolayı rüyada zahmet ve meşakkat çektiğini gören kimse, rahata kavuşur.
Rüyada meşakkat ve zahmet çekmek memuriyetinde hile yapmaya, haksız ve batıl yollu insanların mallarını yemeye delalet eder. Bu tabir, rüya sahibi zengin olduğu takdirdedir. Eğer rüya sahibi fakir olursa rüya sahibinin perhiz yapmasına ve rahatlığa delalet eder.
Bazen de rüyada meşakkat ve zahmet çekmek kaçınılması gereken şeyleri yapmaya delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Zahmet :
Rüyada zahmet çekmek, rahatlığa işarettir.Rüyada zahmet çekmek memuriyetinde hile yapmaya, haksız ve batıl yollu insanların mallarını yemeye işarettir. Bu tabir, rüya sahibi zengin olduğu takdirdedir. Eğer rüya sahibi fakir olursa rüya sahibinin perhiz yapmasınave rahatlığa işarettir. Bazen de rüyada zahmet çekmek kaçınılması gereken şeyleri yapmaya işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Zahmet :
Zahmet ve meşakkat çektiğini görmek rahata kavuşmaya yahut kaçınılması gereken şeyleri yapmaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Sıkıntı.)

---
Zahmet rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.