Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Köstebek Görmek

Rüyada Köstebek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Köstebek :
Bir köstebek aldığını veya köstebeğin kendi yanına girdiğini gören kimse şehrinden göç eder. Eğer mülkü varsa satar. Kendi evi veya başkasının evinde bir köstebeğin olduğunu görse, o yerin hırsızlardan muhafaza edilmesi yahut ev sahibinin, kendisiyle beraber bulunanlardan kaçınması lazımdır. Çünkü köstebek, evin içerisinde bulunan eşyayı yer.
Köstebek etini yiyen kimse fasık birinin gıybetini yapar. Köstebek, duvar delen hırsıza delalet eder. Bu hayvanı görmek, günah, eziyet, toplantı, zevce ve evlada delalet eder. Eğer rüya sahibinin borçlusu kaçmışsa onu yakalar.
Köstebek, görmek, zillete, buğz ve adavete bazan da aksaklığa delalet eder. Yine köstebek etini yemek, haram rızka nail olmaya delalet eder.

Molla Cami Rüya Tabirleri
Köstebek :
Bir köstebek aldırım veya köstebeğin kendi yanına geldiğini gören kimse göç eder. Eğer mülkü varsa satar. Kendi evi veya başkasının evinde bir köstebeğin olduğunu görse, o yerin hırsızlardan muhafaza edilmesi yahut ev sahibinin, kendisiyle beraber bulunanlardan kaçınması lazımdır. Köstebek etini yiyen kimse fasık birinin gıybetini yapar. Köstebek, duvar delen hırsıza işarettir. Bu hayvanı görmek, günah, eziyet, toplantı, zevce ve evlada işarettir. Eğer rüya sahibinin borçlusu kaçmışsa onu yakalar. Köstebek görmek, zillete, bugz ve adavete bazen de aksaklığa işarettir. Köstebek etini yemek, haram rızka nail olmaya işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Köstebek :
Zillete, buğz ve düşmanlığa, duvar delen hırsıza, meşakkat ve eziyete, Köstebek eti yemek fasık birinin gıybetini yapmaya yahut haram mala, Köstebeğin yanına girdiğini yahut köstebek aldığını görmek bulunduğu yerden göç etmeye yahut mülkünü satmaya; Eve köstebek girmesi hırsıza delalet eder.

---
Köstebek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.