Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Baş Ağrısı Görmek

Rüyada Baş Ağrısı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Baş Ağrısı :
Rüyanızda başınızın ağrıdığını görmeniz; hata ve kusurlarınızdan tevbe edip kendinize geleceğinize veya tevbe edilmesi gereken bir günahınızın bulunduğuna dolayısıyla da tevbe etmeniz gerektiğine yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Baş Ağrısı :
Rüyada başının ağrıdığını gören kimse, Cenab-ı Hakkm «Artık içinizden kim hasta olur, yahut başından (Yara, ağrı gibi) bir eziyeti bulunursa ona oruçdan, ya da sadakadan yahut da kurban olan (biriyle) fidye (vacip olur)» (Surei Bakara, ayet 196) mealindeki ayetin ifade ettiğine göre, o kimsenin tevbe ve Istiğfar edeceğine veya sadaka vereceğine yahut hayırlı bir amelde bulunacağına ve yapmakta olduğu günahlardan tevbe edeceğine delalet eder.
Başağrısı, başın, rüyada delalet ettiği amire gelecek bir sıkıntıya delalet eder. Bazı tabirciler de, tevbesi icap eden bir günahtır, dediler.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Baş Ağrısı :
Rüyada başnın ağrıdığını gören kimsenin tevbe ve istiğfar edeceğine veya sadaka vereceğine yahut hayırlı bir amelde bulunacağına ve yapmakta olduğu günahlardan tevbe edeceğine işaret eder. Baş ağrısı, başın, rüyada işaret ettiği amire gelecek bir sıkıntıya işaret eder.

---
Baş Ağrısı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.