Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Altın Para Görmek

Rüyada Altın Para Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Altın Para :
Danyal (A.S.) buyurmuşlardır ki: Rüyasında elinde dörtten fazla altın para gören bir iş sebebiyle sıkılır yahut hakkındaki dedikodulara üzülür. Elinde sayılabilecek kadar az altın görenin, derdi hafif olur. Yani adedi belli ve az miktarda altın, küçük bir sıkıntıdır.
Ibn-i Sirin demiştir ki: Elinde beş adet altın gören, halkın beğeneceği bir iş yapar. Elinde tek altın gören, güzel bir eve sahip olur. Yanında çift rakamlarla sayılabilen yüzden veya binden fazla altın olduğunu gören, tahmin ve sırlar ilmine vakıf olur. Birine bir dinar verdiğini yahut dinarı kaybettiğini gören, bildiği şeyi unutur.
Kirmani şöyle diyor: Bir altın bulduğunu gören, evladı yüzünden üzüntüye duçar olur. Çok sayıda altınlar bulmak; çeşitli meşakkatlere, zahmetlere uğramaya delalet eder.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Rüyasında bir altın bulduğunu gören, kendisine tevdi olunan emanetten dolayı şahitlik yapar. Bazen bu rüya aynen çıkar. Yani bir altın bulduğunu gören, ertesi gün bir altın kazanır.
Ismail el-Eş'as demiştir ki: Halis altından imal edilmiş, üzeri nakışsız lira veya dinar görmek; dine ve doğru yola delalet eder. Üzeri resimli altınlar görmek; din hayatı için iyi değildir. Bir yüzünde Allah (C.C.)'ın ismi yazılı, diğer tarafında salip (haç) basılı bir dinarı olduğunu gören, müslümansa; dinden çıkar, kafirse; müslüman olur.

---
Altın Para rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.