Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Cilve Görmek

Rüyada Cilve Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Cilve :
Rüyanızda cilveli, fingirdek bir kadınla tanışıp onunla seviştiğinizi görmeniz; ömrünüzü neşe ve huzur içinde geçireceğinize, bir kadının rüyasında cilve yaptığını görmesi; o kadının sevineceğine-bir erkeğin rüyasında bir kadına cilve ettiğini görmesi; o kimsenin dünya menfaatlerini elde ederek sevinmeye çalışacağına işaretle yorumlanır. Bir erkeğin rüyasında kendisinin cilve ettiğini görmesi; o erkeğin şeref ve kıymetinin azalacağına delalet eder. Bir kadının rüyasında başka bir kadına cilve ettiğini görmesi iyiye yorumlanırken bir erkeğin bir başka erkeğe cilve ettiğinin görülmesi iyiye alâmet değildir.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Cilve :
Bir kadının rüyada cilve ettiğini görmek; ferah ve sevinçle, kendisinin bir kadına karşı cilve yaptığını görmek; menfaat elde edip sevinmekle ve gayretle tabir edilir.
Bir erkeğin cilve ettiğini görmek, onun kıymetindeki noksana işarettir. Cilve yapmak ve bir kadının cilve yaptığını görmek; kadın için iyidir. Erkek için hayra yorulmaz.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Cilve :
Bir kadının rüyada cilve yaptığını görmek, sevinç ve sürura kendisinin bir kadına karşı cilve yaptığını görmek dünya malı elde ederek sevinmeye işaret eder. Erkeğin erkeğe karşı cilve yapması iyi değildir.

---
Cilve rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.