Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Define Görmek

Rüyada Define Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Define :
Helal rızka, mala yahut zina mahsulü çocuğa delalet eder. Rüyada define görmek, helal rızka ve ganimet malına işarettir. Bazen de bu rüya, mirasa, zinadan çocuğa ve dışarı atılmış şeylere işarettir. Rüyada define görmek, ilme işaret eder. Binaenaleyh rüyada bir defineye rastladığını gören kimse, eğer talebe ise ilme işarettir. Eğer esnafsa ticaret yapar ve infakta bulunur. Defineler insanın birçok şehirlerde nail olacağı iş ve görevlere işaret eder. Rüyada içinde az bir mal olan bir define bulduğunu gören kimsenin, çabuk atlatacağı bir sıkıntıya işaret eder. Eğer onda çok mal otursa, üzüntü ve kedere işaret eder. Bazen de defineye kavuşmak rüya sahibinin ölümüne işaret eder. Rüyada bir define gördüğünü gören kimse, zengin olur ve hâkim tarafından onun zenginliği ile hükmedilir. Rüyada büyük bir mala rastladığını gören kimse, şehid olur. Define, işleri kolaylaştırmaya işaret eder. Bazen de define elbiseye maden de evlenmek isteyen için bakire bir kıza işaret eder. Bazen define insanın biriktirip yığdığı ve zekâtını vermediği mala işaret eder. Define kar ve ticaret edecek yere işaret eder.Bazen hazine görmek, sarraf veya cevherciyi görmeye işaret eder.Bazen de kaybolmuş bir şeyi bulmaya ve unuttuktan sonra bir şeyi hatıra getirmeye işaret eder.Bir kimse rüyada bir define bulsa ve oraya girmeye mani bazı şeyler olduğunu görse, o kimsenin cimri ve zekatını vermeyen bir adam olduğuna işaret eder.Eğer o kimse alimse, ilminde cimrilik ettiğine, eğer vali ise,hükmü altında bulunan kimseler hakkında adaletsizlik yaptığına işaret eder.Define soyu sopu temiz bir çocuğa ve mala işaret eder.Rüyada görülen define kişinin hanımıdır Bundan dolayı hazinesinin yıkıldığını gören kimsenin hanımı ölür.Rüyada görülen define işleri gizlemeye ve Örtülü hanıma ve güzel elbiselere işaret eder.Eğer define üzerinde ona kavuşmaya mani bir şey yoksa, o kadının müsrif olduğuna ve namusunu korumadığına işaret eder. Bu rüya kadın olmayanlar için iyidir.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Define :
Rüyasında define bulan, hastalanır. Bulduğu define harap bir yerde ise, hastalığa uzar veya vefat eder. Bakımlı bir yerde define bulan hastalıktan kurtulur.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Define :
Rüyada define görmek,helal nzka ve ganimet malına işarettir.Bazen de bu rüya, mirasa, zinadan çocuğa ve dışarı atılmış şeylere işarettir.Rüyada define görmek, ilme işaret eder. Binaenaleyh rüyada bir defineye rastladığını gören kimse, eğer talebe ise ilme işarettir. Eğer esnafsa ticaret yapar ve infakta bulunur.Defineler insanın birçok şehirlerde nail olacağı iş ve göreviere işaret eder.Rüyada içinde az bir mal olan bir define bulduğunu gören kimsenin, çabuk atlatacağı bir sıkıntıya işaret eder. Eğer onda çok mal otursa, üzüntü ve kedere işaret eder.Bazen de defineye kavuşmak rüya sahibinin ölümüne işaret eder.Rüyada bir define gördüğünü gören kimse, zengin olur ve hakim tarafından onun zenginliği ile hükmedilir.Rüyada büyük bir mala rastladığını gören kimse, şehid olur.Define, işleri kolaylaştırmaya işaret eder.Bazen de define elbiseye maden de evlenmek isteyen için bakire bir kızaişaret eder.Bazen define insanın biriktirip yığdığı ve zekatını vermediği mala işaret eder.Define kar ve ticaret edecek yere işaret eder.Bazen hazine görmek, sarraf veya cevherciyi görmeye işaret eder.Bazen de kaybolmuş bir şeyi bulmaya ve unuttuktan so a bir şeyi hatıra getirmeye işaret eder.Bir kimse rüyada bir define bulsa ve oraya girmeye mani bazı şeyler olduğunu görse, o kimsenin cimri ve zekatını vermeyen bir adam olduğuna işaret eder.Eğer o kimse alimse, ilminde cimrilik ettiğine, eğer vali ise,hükmü altında bulunan kimseler hakkında adaletsizlik yaptığına işaret eder.Define soyu sopu temiz bir çocuğa ve mala işaret eder.Rüyada görülen define kişinin hanımıdır Bundan dolayı hazinesinin yıkıldığını gören kimsenin hanımı ölür.Rüyada görülen define işleri gizlemeye ve Örtülü hanıma ve güzel elbiselere işaret eder.Eğer define üzerinde ona kavuşmaya mani bir şey yoksa, o kadının müsrifolduğuna ve namusunu korumadığına işaret eder. Bu rüya kadın olmayanlar için iyidir.

İhya Rüya Tabirleri
Define :
Helal rızka, mala yahut zina mahsülü çocuğa delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Hazine.)

---
Define rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.