Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Değişmek Görmek

Rüyada Değişmek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Değişmek :
Rüyasında asıl yaşının aksine çok yaşlı olduğunu görenin dini, vekarı ve şerefi artar. Ihtiyar birinin genç olduğunu görmesi, bu yorumun tersidir. Rüyanın tabiri kadın için de aynıdır.
Ibn-i Sirin şöyle diyor: Ihtiyar ve orta yaşlı bir kadının rüyasında gençleştiğini görmesi, bahtının açılacağına işarettir. Rüyasında çok güzel ve genç olduğunu gören kadın, vefat eder. Erkek için de yorum aynıdır. Boyunun kısaldığını gören, evini satar veya vazifesinden azl edilir. Bir rivayete göre iflas eder, dininde noksan olur, belki ölür. Boyun uzun, vücudun kalın olması, bunun zıddıdır.
Bir erkek rüyasında kadınlık organına sahip olduğunu görürse, çok aşağılara düşer. Düşmanı varsa, barışır. Kadının erkek organına malik olması, ileride lider olacak bir evlat doğuracağına delalettir. Ancak, hamile değilse; kısır kalır. Yahutta çok yakın bir akrabası şeref kazanır. Rüyasında erkek olup, kadınlarla münasebet kurduğunu gören kadın, servet ve itibara kavuşur. Bu durumda evlendiğini gören, hayret edilecek bir şeyle karşılaşır. Kendinde hayvanlara ait boynuz, tırnak, gaga yahut hortum v.b. görmek; hayra işarettir. Kuş kanadına sahip olmak; fevkalade iyidir. Kudret ve itibardır. Lakin eti yenmez bir hayvana ait organ; musibet habercisidir. Maymun olduğunu, çirkin bir hayvana benzediğini gören, gazaba uğrar. Bir madene dönüşen, menfaat görür. Kurbağa olan, ibadetle yaşar.

---
Değişmek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.