Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Iğne Görmek

Rüyada Iğne Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Iğne :
Rüyada iğne gören, dine yönelip selamete çıkmak ister. Elimdeki iğneyle bir şey dikenin, işleri düzelir. Haceti görülür. Iğnesinin kırıldığını yahut yamulduğunu görenin, işleri bozulur. Iğneyi yiyenin işleri, hayırla neticelenir. Fayda temin eder. Arzusu yerine gelir.
Ebu Said'ül Vaaz bu rüyayı, sevilmeye, beraber olunmaya değer, etrafındakilerin kurtuluşuna vesile olan sağlam bir şahısla yorumluyor. Iğnede iplik varsa, bu beraberlikten menfaat hasıl olur. Iğne yiyen, sırrını, muhafaza edecek bir adama açar.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Rüyasında kendisine biri tarafından iğne verilen kişi, o şahıstan işleri için yardım görür. Yanında birçok iğneler görenin işleri iyi olur.
Kirmani demiştir ki: Rüyada iğne bulmak; işlerin topyekun düzelmesidir. Iplikli bir iğne görenin yahut iplikli bir iğneyle dikiş dikenin dağınık işleri toparlanır. Dikiş diktiği iğnesinin kaybolduğunu veya çalındığını gören, arzusuna kavuşamaz ve işleri bozulur. Iğnenin kırılması, eğrilmesi veya alınması da böyle yorumlanır.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Iğne :
iğne görmek, bekar için evlenmeye, fakir için halinin iyiye dönmesine işaret eder. Eline bir iğne aldığını görse, iğne sahibinin işlerinin düzgünlüğüne, dağınık işlerinin toplanması ve düzelmesi için arzu ettiği şey üzerine işaret eder. tğne üzerinde iplik varsa yahut iğne ile dikiş dikiyorsa rüyayı görenin halinin iyi olmasına, dağınık ve düzensiz işlerinin toplanmasına işaret eder. Dikiş diktiği iğnesinin kırıldığını veya yarıldığını, elinden alındığını görse halinin kötü olacağına ve işlerinin düzensiz gideceğine ve bozulacağına alamettir. Eğer iğnesi zayi olduğunu yahut çalındığını görse o kimsenin işlerinin bozulmaya yaklaştığına, fakat tam bozulmadan kurtaracağına işarettir. İğne, iplik ve kadınla da tabir edilmiştir. İğne rüyada, kendisi ile iyi geçinilen erkek ve kadına işaret eder.İğneyi yediğini gören, kendisine zarar gelecek birisine sırrım söyler. Birisine iğne battığını gören, o kimseyi ayıplar ve kendisi de başkaları tarafından ayıplanma ile karşı karşıya kalır. Bir iğne, işlerin salahına sebep olduğu gibi iki, üç ve dört olduğu zaman da tabir aynıdır. Az olup da kendisiyle iş görülen ve dikiş yapılan iğne, çok olup da kendileriyle az iş yapılan iğnelerden hayırlıdır ve bu rüya dağınık işlerinin süratli olarak düzenlenme zamanının gelişini gösterir. Eğer bir kimse rüyada insanların elbiselerini diktiğini görse, insanlara nasihat eder ve onların arasını ıslah etmeye çalışır. Kendi elbisesini diktiğini gören kimse, fakir ise zengin olur, dağınık ve perişan işleri yoluna girer. Hali bozuk ise davranışlarını düzene sokar. Eğer iğne ile yırtık, eski ve sökük elbiseyi sağlam ve kuvvetli bir şekilde diktiğini görse o kimse gıybet ve kötülüklerden tevbe eder ya da günahlarından istiğfar eder.

İhya Rüya Tabirleri
Iğne :
  • Yoksulun durumunun düzelmesine, Düzensiz ve dağınık işlerin toplanmasına, bekar için evlenmeye,
  • Dikiş diktiği iğnenin kırılması, kaybolması yahut kullanılmaz hale gelmesi işlerin bozulmasına ve bir süre so a toparlanmaya,
  • İğne ve çuvaldız gibi şeyler hamile kadın için kız çocuğuna, diğerleri için yolculuğa,
  • İğne, kendisiyle iyi geçinilen uyumlu kadın ve erkeğe,
  • İğnenin ağza kaçması yahut onu yemek, kendisine zararı dokunacak birine sırrını söylemeye,
  • Topluiğne perakende işleri bir araya getirmeye,
  • İğne batması kınanmaya, ayıplanacak bir durumun meydana gelmsine,
  • İğne ile bir söküğü, yırtığı yahut bir şeyi dikmek dağınıklığınıklıktan so a toparlanma ve hayatın düzene girmesine delalet eder.
  • ---
    Iğne rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

    Emsile sıradaki tabirler
    Emsile Rüya Tabirleri

    Tabir Arama Motoru

    Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.