Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ipek Görmek

Rüyada Ipek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Ipek :
Ipek rüyası haram malla yorumlanır.
Kirmani diyor ki: Beyaz ipek; renkliden, renkli ipek; siyahtan daha iyidir. Bir rivayete göre, bu rüya kadın için hayır menfaat ve her iki dünyada selamettir. Makam sahibi birinin ipek görmesi iyidir. Rüya sahibi dindar ise ahireti ma'mur yani güzel olur.
Bazıları demişlerdir ki: Beyaz ipek; hayır ve menfaattir. Yeşil ipek; daha da iyidir. Kırmızı kadınlar için hayır, erkekler için kötüdür. Siyah; üzüntü, sarı ise hastalıktır.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Ipek :
Rüyada ipek görmek, haram maldır. Bazen de ipek, görmek kadın için hayır ve menfaata işaret eder Siyah ipek keder ve üzüntüye, san ipek ise hastalığa işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Ipek :
İpek ve ipekten mamül elbise kadın için dünya ve ahiret mutluluğuna, hayır ve menfaate; erkek için haram mala, takva ehli için hayır ve iyiliğe, İpek görmek makam ve mevki sahipleri için bir üst dereceye yahut menfaate, kulluk bilincinde olanlar için ahiiret saadetine, Beyaz ve açık renkli ipekler hayra, yeşil renk ipek her türlü hayir ve iyiliğe, koyu ve özellikle siyah renk ipek gam ve kedere, sarı renkli olanı hastalığa, kırımız renk ipek kadın için hayra erkek için kötülüğe, İpek satan kimse postacıya, sevince, güç ve zorlukları aşmada yardımcı olan kimseye, sihir ve düğumleri çözen alim kimseye ve bekar için evlenmeye, İpek kemer hayırlı eşe, makam ve mevkiye, dünyalık ve izzete, İpekböceği uzun ve meşakkatli çalışma evresine ve bunun sonucu eldeedilecek parlak paşarılara, sabır ve sebata, İpekböceğinin kozası, üzerinde titizlikle çalışılan sanat eserine delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Koza.)

---
Ipek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.