Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Karyola Görmek

Rüyada Karyola Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Karyola :
Rüyada karyola görülmesi çok hayra yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir karyola üzerine oturduğunu görmesi; o kişinin eğer bekâr ise evleneceğine ve eğer evli ise muradına ereceğine, eğer eşi hamile ise bir erkek çocuk doğuracağına, kişinin rüyasında üzerinde yatak olmayan bir karyola üzerine oturduğunu görmesi; o kimsenin bir yolculuk yapacağına, eğer hasta ise öleceğine, bir kimsenin rüyasında karyolasının kırıldığını görmesi; o kimsenin itibarının sarsılacağına veya eşinin öleceğine işaret eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Karyola :
El Salimi demiştir ki; Karyola da beşik gibi sevinçle tabir olunur. Sahibi meçhul ve üzerinde yatak buluan bir karyolayı görmek; hayırdır. Üzerine oturmak, ehli için makamdır. Bekarsa evlenir. Evliyse muradına erer. Karısı hamileyse erkek doğurur. Yataksız bir karyolaya oturan, yola gider. Hastaysa, vefat eder. Karısıyla güzel geçinir. Bir rivayete göre, eşinden ayrılır. Karyolanın kırılması itibar kaybı veya ölüm yahut başka bir sebeple zevceden ayrılmaktır. Hasta ise şifa bulur. Rüya sahibi kadınsa, evlenir.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki; Rüyasında üzerine oturduğu karyolanın yürüdüğünü görenin, işleri yolunda gider. Bazılarına göre bu rüya, münafık yani müslüman gibi görünen, aslında küfür yolunda olan iki yüzlü bir kavme lider olmakla yorumlanır.

---
Karyola rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.