Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Kemer Görmek

Rüyada Kemer Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Kemer :
Rüyasında süssüz bir kemer takanın, oğlu, erkek kardeşi veya amcası ölür yahut büyük bir zata dayanır. Cevahir ile süslü kemer bağlayan, sayesinde itibar kazanacağı mala sahip olur veya aileye reis olacak bir evlada kavuşur. Iki yahut daha fazla sayıda kemer takmak; iyidir. Rahatsız olacağı kadar ağır kemerlere malik olduğunu gören, ihtiyarlığın bunaklık günlerine kadar yaşar. Kendisine bir kemer verildiğini görmek; şunlarla tabir olunur: Uzun ömür, evlat ve mal. Beline kemer bağlayan, hayır, şeref bulacağı bir yolculuğa gider.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyada kemer görmek; baba, amca, evlat, büyüklerden bir zat ve faydalı bir şahısla tabir edilir. Padişahın kendisine kemer taktığını gören ömrünün yarısını geçirmiştir.
Altınla süslenmiş, nakışlı bir kemer; beraberliklere işaret eder. Bir kavle göre altın kemer; zulmedilen yüksek memuriyete işarettir. Gümüş kemer; adaletin yerine getirildiği bir vilayete delalet eder. Kemeri sağ elle almak; yolculuk sol elle almak ise; memuriyettir. Hulasa kemer: Ferah ve sevinçtir. Arzuya nailiyettir. Evlat ve akrabaya, kadın için iyi bir evliliğe delalet eder. Süslü kemer, büyük bir makama nailiyettir.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Kemer :
Bkz. Köprü.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Kemer :
Rüyada kemer görmek, çeyiz veya evlad sahibi hanıma işarettir. Kemer hizmetçi sahipleri için hizmetçilere ve bunlardan başkaları için de kemerin kıymeti miktarınca zinet ve mala işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Kemer :
Bele takılan kemer çeyiz ve zineti olan çocuk sahibi kadına, mal ve süs eşyasına, Kendisine kemer verildiğini görmek mala, evlada ve uzun ömre, Kemerin her çeşidi sevinç ve sürura, muradına ermeye, kadın için hayırlı kocaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınızz; Bina Kemeri.)

---
Kemer rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.