Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ölünün Dirilmesi Görmek

Rüyada Ölünün Dirilmesi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Ölünün Dirilmesi :
Rüyasında bir ölünün bilhassa güleryüzle dirildiğini gören, sevinir. Vefat etmiş babasının güleç yüzle ve temiz elbiseyle dirildiğini gören; arzusuna kavuşur, makam sahibi olur, işleri düzelir. Aksi ise iyi değildir. Validesinin dirildiğini gören, feraha çıkar. Ölmüş karısının yaşadığını gören, fakirliğe düşer. Vefat etmiş oğlunun yaşadığını gören, düşmanını affeder. Kızının dirildiğini gören, üzüntüden kurtulur. Vefat etmiş oğlunun yaşadığını gören kadının, kızı olur. Kızının yaşadığını gören kadın, erkek doğurur. Erkek kardeşinin yaşadığını gören kadının, kayıp kimsesi gelir. Bir ölüyü dirilten, bir kafirin müslüman olmasına vesile olur. Ölmüş kız kardeşinin yaşadığını gören kadın, zaaftan kurtulur. Kuvvetlenir.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Babasının yahut annesinin güleç yüzle dirildiklerini gören, kusur işler. Kız kardeşinin dirildiğini gören, çok mes'ut olur. Amcasının veya dayısının dirildiğini görenin, şanı yüce olur. Dostlarından birinin hayata döndüğünü gören, sevineceği bir haber alır. Erkek kardeşinin dirildiğini görenin kuvveti artar.
Ibn-i Sirin şöyle diyor: Ölünün rüyada ölmediğini söylemesi, onun ahiretteki rahatına işarettir. Bir ölünün sevinçli bir halde evine girdiğini gören sadaka verir, sevap kazanır ve o ölü için yapılan dualar kabul olur. Ölüyü öfke içinde görmek; vasiyetinin yerine getirilmediğine delalettir.

---
Ölünün Dirilmesi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.