Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Pazu Görmek

Rüyada Pazu Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Pazu :
Rüyada pazu görülmesi genel anlamda erkek çocuğa işaret eder. Bir başka yoruma göre de rüyada pazu görülmesi ödenmesi gereken maddî ve manevî borçlara delalet eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Pazu :
Vücudun omuzla dirsek arasında kalan bu kısmı (bazu); kuvvet ve kudreti temsil eder. Bazılarına göre bu rüya; yardım, iki kardeş veya iki evlattır.
Ibn-i Sirin demiştir ki: Pazulardaki düzgünlük; kuvvet, eğrilik ve zayıflık ise; güçsüzlük ve aczdir.
Ibn-i Kesir diyor ki: Bu rüya, makam ve itibardır.
Bazılarına göre pazu, sanatta maharet ile yorumlanır. Rüyasında pazubent olduğunu gören, kendini zaruretten, darlıktan kurtaracak bir işe kavuşur. Pazusu olmadığını gören, akılsız ve unutkan bir insan olur.
Abdulgani'en Nablusi'ye göre pazu; erkek kardeş, evlat ve dostlarla yorumlanır. Bunarda görülen noksanlık, az veya çok musibete, kedere delalet eder. Pazusunun kırıldığını gören, yakınlarından birini kaybeder yahut büyük bir felaketle karşılaşır.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Pazu :
Rüyada görülen pazu, erkek kardeş veya yetişmiş bir çocuğu ya da itimat edilen kimsedir. Rüyada pazuda görülen eksiklik, o eksiklik kadar vuku bulacak musibete işarettir.Bir kimse rüyada kolunun kırıldığını görse, o kimsenin öleceğine veya üzüntü, keder ya da bir beladan dolayı ona isabet edecek musibete işarettir.Kol, insanın din ve dünya işlerinde itimat ettiği, hanımına veya borç gibi sakındığı şeylere işarettir. Bir kimse rüyada kolunun kuvvetli olduğunu görse, o kuvvet onun erkek kardeşindeki veya malındaki kuvvetidir. Kolun kuvvetli oluşu meslekte ileri gitmeye de işarettir.Bazı tabirciler, pazu rüya sahibine yardımcı olacak baliğ bir çocuğa veya sıkıntılı anında imdadına yetişecek erkek kardeşine işarettir, dediler.Bir kimse rüyada kolunun eksik olduğunu görse, o kimsenin aklı az ve yalanı çok olur.

İhya Rüya Tabirleri
Pazu :
Erkek kardeşe, yetişkin çocuğa yahut güven duyduğu birine, Kolun kırılması musibete, Güçlü kol zenginliğe, güvenilir kardeş veya dosta, mesleğinde ilerlemeye, Kol kısalığı eksik akla ve fazla yalana delalet eder.

---
Pazu rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.