Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Sadırvan Görmek

Rüyada Sadırvan Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Sadırvan :
Ibn-i Sirin demiştir ki: Rüyada şadırvan görmek; din ile tevil olunur. Sahibini bilmediği güzel ve mükemmel bir şadırvan gören; büyük itibar sahibi olup güzel bir hayat sürer, rızkı çok bol olur ve uzun yaşar. Kendine ait böyle bir şadırvan gören, yukarıdaki yorumlara daha fazlasıyle sahip olur ve sevap kazanır. Bir şadırvanın önünde arkadaşlarıyla beraber oturmak ta, böyle tabir olunur.
Danyal (A.S.)'a göre, şadırvan ne kadar büyük olursa; rüya o derece hayırlıdır. Uzun ömür ve güzel geçimdir. Bir şadırvanı ensesine koyduğunu gören, halkın emanetlerini yüklenir. Başka biri için şadırvan arayanın, eceli yakındır.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Harap olmuş bir şadırvan, geçim darlığı ve üzüntüdür. Yeşil şadırvan; hayır ve ni'mete, kırmızı şadırvan; dünya işlerine, siyah yahut mavi şadırvan; kedere, sarı şadırvan; hastalığa, beyazı ise; ni'met ve helal kazanca delalet eder.
Ismail El Eş-as şöyle diyor: Bilmediği bir yerde sahibi meçhul bir şadırvan görenin, malı gider. Bir evde şadırvan gören, hayır ve menfaate kavuşur. Biriyle konuştuğu esnada duvardaki şadırvanı koparıp eline alan, her türlü fenalıktan muhafaza olur. Konuştuğu şahıs bir ölü ise, rüya sahibinin ömrü uzun olur. Etrafı döşenmiş bir şadırvanda oturduğunu gören, fayda sağlayacağı bir yolculuğa çıkar.
Cafer-i Sadık bu rüyayı şunlarla tabir ediyor: Helal kazanç, uzun ömür, mal ve menfaat.

---
Sadırvan rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.