Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Uyluk Görmek

Rüyada Uyluk Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Uyluk :
Kirmani demiştir ki: rüyasında uyluğunun kesildiğini gören, ailesinden ayrılır ve gurbette vefat eder. Sağ uyluk, baba tarafından akrabalara, sol uyluk; anne tarafından akrabalarına delalettir. Uyluğundan bir parçanın kesilmesi yahut kopması, musibete işarettir. Uylukta yara ve çıban görenin bir akrabası hastalanır.
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Uyluklarının iple bağlı olduğunu gören, akrabalarıyla yakın olur. Uyluğunun ma-denden yahut ağaçtan olduğunu görenin, arzusu yarım kalır. Istemediği bir işle karşılaşır.
Cafer-i Sadık'a göre rüya şunların temsilcisidir: Aile, ahbap, hizmetçi ve mal.
Uyluklarının kalın olduğunu gören, ahbablarından menfaat sağlar. Çok dostu olur. Bunların eğriliği ihanete uğramaya, kıllarla örtülü olması; çok mala delalettir. Bu kılları koparan, malını israf eder. Uyluklarında yara olmaksızın ağrı hissedenin dostları iki yüzlü olup ona zarar verirler. Uylukları ince görmek; bazı yakınların hastalığına veya ölümüne işaret eder.
İhya Rüya Tabirleri
Uyluk :
İnsanın uylukları ( bacakların dizden kalçaya kadar olan kısımları) birbirine yakın akrabalıkları olan iki kabileye; Uyluk kişinin kendi kabile ve akrabalarına, ev halkına ve evindu bulunan bilcümle eşyaya; dolgun ve güzel uyluk yakın kabile ve akrabasınnın durumunun güzelliğine, zayıf uyluk bunlarda görülen olumsuzluklara; Uyluk ağrısı gördmek kabilesine kötülük etmeye, uyluğun kendisinden ayrıldığını görmek acze ve işlerinin tamamlanmamasına, uyluğun kesilmesi kabile ve akrabalardan ayrılarak uzaklarda ve garip olarak ölmeye delalet eder.

---
Uyluk rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.