Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Zeytin Ağacı Görmek

Rüyada Zeytin Ağacı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Zeytin Ağacı :
Rüyada zeytin ağacı görülmesi iyiye yorumlanır. İyi bir kimsenin rüyasında zeytin ağacı görmesi; o kişinin elinde bulunan nimetlerin çoğalacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında zeytin ağacı satın aldığını görmesi; o kimsenin hayır ve menfaat göreceğine, bolluk ve berekete nail olacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında zeytin ağacı diktiğini görmesi; o kimsenin rızkının bol olacağına, kişinin rüyasında bir zeytin ağacına çıktığını görmesi; o kimsenin nimete erişeceğine, kişinin rüyasında bir zeytin ağacından indiğini görmesi; o kimsenin elinde bulunan nimetlerin gideceğine yorumlanır. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda bir zeytin ağacının yapraklarını toplayıp evinize götürdüğünüzü görmeniz, mal ve mülkünüzün çoğalacağına, rüyanızda bir zeytin ağacını kestiğinizi görmeniz; kendi elinizle malınızı zayi edeceğinize, rüyanızda bir zeytin ağacının kuruduğunu görmeniz; rızık darlığına düşeceğinize işaret seklinde tabir olunur.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Zeytin Ağacı :
Zeytin ağacı görmek, mübarektir. Ilim, menfaat ve akrabadan gelecek hayırdır. Dindar bir insanın rüyasında zeytin ağacı görmesi, ni'met artışıdır. Zeytin ağacı almak; çok iyidir. Bu ağacı dikenin, rızkı bol olur. Zeytin ağacına çıkmak; ni'met sahibi olmaktır. Zeytin ağacından inmek veya düşmek; eldeki imkanları kaybetmektir.
Kirmani demiştir ki: Rüyasında zeytin ağacının yapraklarını toplayıp evine götüren; mal sahibi olur. Zeytin ağacını kesen veya deviren, kendi eliyle malını kaybeder. Zeytin ağacının kuruduğunu gören, geçim darlığı çeker. Zeytin ağacına su veren yahut kazıp kabartan, mal kazanmaya muvaffak olur. Zeytin ağacının altında oturduğunu, veya ona dayandığını gören, serveti sayesinde iltica eder yahut ona dayanır. Zeytin ağaçlarını yakan, kendi malını kendi telef eder.

---
Zeytin Ağacı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.