Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ziyaret Görmek

Rüyada Ziyaret Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Ziyaret :
Bir kimsenin rüyasında yabancı veya hiç sevmediği kimseyi ziyaret ettiğini görmesi; o kimsenin üzücü bir haber alacağına, kişinin rüyasında dostlarından birini ziyaret etmesi is kimsenin şanslı ve mutlu bir kimse olduğuna yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Ziyaret :
Hususi günlerde kabir ziyareti, ibadet veya adeti üzere gezmeye çıkmak şunlarla tabir olunur. Düğün, sünnet düğünü, emir, sefer, gaza ve cihad.
Böyle bir mevsim için bir cemaatle beraber çıktığını gören, üzüntüden kurtulur. Harpte ise, zafer nasip olur. Bir rivayete göre mevsimden mevsime çıkmak; esaretten kurtulmaktır.
Kirmani'ye göre bu rüya ferah, sevinç, hayır, rahat ve gönül huzuru ile yorumlanır
İhya Rüya Tabirleri
Ziyaret :
Varlık sebebimiz, Peygamberimiz Hazret-i Muhammed'i (s.a.v.) ziyaret ettiğini görmek salih amel işlemeye, Allah -c.c.- sevgisine, şan ve şerefe, Efendimizin şefaatine, din büyüklerine, mürşid olan zatlara uymaya, ehl-i beyti ve onları sevenleri sevmeye; Mübarek yerleri ziyaret hayır ve bereket meydana gelmesine; Dostları ziyaret etmek sevgi ve sadakate, vefa ve hayırlı fıtrat üzere olmaya, Akrabayı rizaret etmek uzun ömre ve rızık bolluğuna delalet eder.

---
Ziyaret rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.