Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Adres Görmek

Rüyada Adres Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Adres :
Rüyada adres almak veya vermek; bugünlerde dost ve akrabaların ziyaret edilmesi gerektiği ile yorumlanır. Rüyanızda bir kimsenin sizden bir adres sorduğunu veyahut sizin bir kimseden adres sorduğunuzu görmeniz; bugünlerde hiç beklemediğiniz bir olaydan ötürü başınızın derde gireceğine bu bakımdan dolayı çok dikkatli davranmanız gerektiğine delalet eder. Bazı tabircilere göre: Sizin bir kimseden adres sorduğunuzu görmeniz; hasta olan bir arkadaşınızın sizi ziyaretine beklediği ve onu arayıp sormanız gerektiği ile yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Adres :
Rüyada eski adresi görmek, geçmişe bakıp ondan ders çıkarmakla yorumlanır. Yeni adresi görmek, değişiklik ihtiyacını yansıtır.
Zarf üzerine adres yazdığını görmek, daha fazla olasılığı değerlendirmeniz gerektiğine işarettir. Son kararınızı vermeden önce tüm olasılıklarınızı dikkatlici gözden geçirin.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Adres :
Rüyanızda birisinden bir adres almayı veya birisine bir adres vermeyi görmenizle, bu günler içinde akraba ve dostlarınızı ziyaret etmeniz gerektiğine delildir.

İhya Rüya Tabirleri
Adres :
Adres sormak bir bilene akıl danışmaya, adres söylemek ya ad vermek bir kimseye bir işte danışmanlık yapmaya delalet eder.

---
Adres rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.