Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Zilhicce Görmek

Rüyada Zilhicce Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Zilhicce :
Bu ayda görülen rüya eğer yolculuğa işaret ediyorsa; rüya sahibinin yolculuğa çıkması tavsiye edilir. Çünkü Zilhicce ayı mübarek bir aydır. Çünkü bu ayda bayram ve kurban kesme işi vardır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Zilhicce :
Bu ayda görülen rüya, eğer yolculuğa delalet ederse, sefere çıksın ve bütün işlerini genişletsin. Çünkü bu ay mübarek bir aydır ye bu ayda bayram ve kurban vardır. Bir kimse rüyada üzerinden iki ay geçtiğini görse, —keffaret ve buna benzer şeylerden dolayı— o kimseye iki ay oruç vacip olur.
Rüyada Zilhicce ayında olduğunu veya kurban kestiğini veyahut kurban bayram namazı kıldığını gören kimsenin, bu rüyası borçlarını ödemesine, yaptığı adakları yerine getirmesine, tövbe etmesine ve sapıklıktan sonra hidayete erişmesine delalet eder.
bazen da bu rüya, alimlerin kaybedilmesine ve devlet adamlarının görevlerinden ayrılmalarına delalet eder. Zira Hz. Ömer b. Hat-tab (R.A) ve Hz. Osman b. Affan (R.A) 'nın vefatları, savaş ve mübadele (*) Zilhicce ayında vaki olmuştur.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Zilhicce :
Rüyada Zihhicce ayında olduğunu veya kurban kestiğini veyahut kurban bayram namazı kıldığını gören kimsenin, bu rüyası borçlarım ödemesine, yaptığı adakları yerine getirmesine, tevbe etmesine ve sapıklıktan so a hidayete erişmesine işaret eder. Bazen de bu rüya, alimlerin kaybedilmesine ve devlet adamlarının görevlerinden ayrılmasına işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
Zilhicce :
Hacca gitmeye, borçlardan kurtulmaya, tövbe ve hidayete; Devlet adamlarının azledilmesine, yönetimin el değiştirmesine delalet eder.

---
Zilhicce rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.