Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Cellat Görmek

Rüyada Cellat Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Cellat :
Rüyada cellât görülmesi iyiye alâmet değildir. Bir kimsenin rüyasında cellât görmesi; o kimsenin çok sövüp sayan kötü ahlâklı bir kimse olduğuna veya keder ve üzüntüye maruz kalacağına ya da bir hastalığa yakalanacağına işaret eder. Rüyanızda kendiniz bir cellât olarak bir adamı astığınızı görmeniz; korkulu anlar yaşayacağınıza veya hayatınızın tehlikeye gireceğine işaret eder. Rüyanızda bir cellât tarafından öldürülmek istendiğinizi ve bir fırsatını bularak kaçıp kurtulduğunuzu görmeniz; bir davadan dolayı yapılan mahkemenizde beraat edeceğinize, rüyanızda cellâdın bir başkasını idama götürdüğünü görmeniz; şahit olarak dinlenmek üzere mahkemeye götürüleceğinize, rüyanızda bir cellâdın aniden kıyafet değiştirdiğini görmeniz; devlet dairesinde takip edilen bir işinizin hayırlı bir şekilde sonuçlanacağına işaretle yorumlanır.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Cellat :
Rüyada cellat, çok küfreden, sövüp, sayan kimsedir. Celladı görmek. Üzüntü ve sıkıntılara, hastalığa, tazminat icabettiren şeylere işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Cellat :
Çök sövüp sayan, küfürbaz kimseye, Onu görmek üzüntü ve kedere, cezayı gerektirecek işlere ya da hastalığa delalet eder.

---
Cellat rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.