Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Dans Görmek

Rüyada Dans Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Dans :
Kişinin ve ev halkının ev içinde dans etmesi sevinç ve neşeye, Dans pistinde yahut başka insanların bulunduğu yerlerde eşiyle, yalnız yahut başkası ile dans etmek musibet ve hayâsızlığa, Dans yorgun kimse için rahatlamaya delalet eder. Rüyada yapılan dans, musibettir. Bir kimse rüyada başkası için dans etse o kimse diğerinin musibetine ortak olur. Bir kimse kendi evinde yalnız başına dans etse, rahata kavuşur. Hasta bir kimse rüyada dans ettiğini görse, ıstırabı çoğalır. Bir kimse rüyada dans etmek için bir köşeye çekilse, şiddet ve töhmetten uzak olur. Çocuğun rüyada dans etmesi makbul değildir. Hapis kimsenin, dans ettiğini görmesi hapisten kurtulması manasına gelir. Rüyada yüksek bir yer üzerinde dans etmek korkudur. Bir kimse kendi evinde dans ettiğini ve etrafında da aile halkından başka kimsenin olmadığını görse, bu rüya hepsi için hayırdır. Bir kimse rüyada hanımının oğlunun veya akrabalarından bazısının dans ettiklerini görse, bu da hayırdır. Sevince ve İzzete işarettir. Rüyada gerek erkek, gerek kadın olsun hastanın dans etmesi onun hastalığının uzamasına, gerek zengin gerek fakir olsun hanımın dans etmesi, bir kabahat işleme manasına gelir. Deniz yolculuğunda olan kimsenin gemi içinde dans etmesi o kimsenin gemide uğrayacağı şiddete delildir. Fakir kimsenin dans etmesi ise onun dövülmesine işarettir
Molla Cami Rüya Tabirleri
Dans :
Rüyada yapılan dans, musibettir. Bir kimse rüyada başkası için dans etse o kimse diğerinin müsibetine ortak olur. Bir kimse kendi evinde yalnız başına dans etse, rahata kavuşur. Hasta bir kimse rüyada dans ettiğini görse, izdırabı çoğalır. Bir kimse rüyada dans etmek için bir köşeye çekilse, şiddet ve töhmetten uzak olur.Çocuğun rüyada dans etmesi makbul değildir. Hapis kimsenin, dans ettiğini görmesi hapisten kurtulması manasına gelir.Rüyada yüksek bir yer üzerinde dans etmek korkudur.Bir kimse kendi evinde dans ettiğini ve etrafında da aile halkından başka kimsenin olmadığını görse, bu rüya hepsi için hayırdır. Bir kimse rüyada hanımının oğlunun veya akrabalarından bazısının dans ettiklerini görse, bu da hayırdır. Sevince ve İzzete işarettir. Rüyada gerek erkek, gerek kadın olsun hastanın dans etmesi onun hastalığınm uzamasına, gerek zengin gerek fakir olsun hanımın dans etmesi, bir kabahat işleme manasına gelir. Deniz yolculuğunda olan kimsenin gemi içinde dans etmssi o kimsenin gemide uğrayacağı şiddete delildir. Fakir kimsenin dans etmesi ise onun dövülmesine işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Dans :
kişinin ve ev halkının ev içinde dans etmesi sevinç ve neşeye, Dans pistinde yahut başka insanların bulunduğu yerlerde eşiyle, yalnız yahut başkası ile dans etmek musibet ve hayasızlığa, Dans yorgun kimse için rahatlamaya delalet eder. (Ayrıca Bakınız; EEğlence, Oyun.)

---
Dans rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.