Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada İsa (a.s.) Görmek

Rüyada İsa (a.s.) Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
İsa (a.s.) :
Bir kimsenin rüyasında İsa (a.s.)'ı görmesi; o kimsenin Allah'ın rızasını kazanacağına, çok yolculuk yapacağına, ibâdet ehlinden olacağına ve değerli bir şahsiyet olduğuna yorumlanır. Kişinin rüyasında İsa (a.s.)'ı görmesi; o kişinin tıp ilminde marifet sahibi olacağına ve ona hile dahi yapılamayacağına, tıp ilmini arzu eden bir kimsenin İsa (a.s.)'ı rüyasında görmesi; o kimsenin bütün arzu ve isteklerinin hasıl olacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında her nerede olursa olsun İsa (a.s.)'ı görmesi; o kimsenin izzete ve berekete nail olacağına, hastalığından şifa bulacağına ve ucuzluk olacağına işaret eder. Gebe bir kadının rüyasında İsa (a.s.)'ı görmesi; o kadının güzel bir erkek çocuk dünyaya getireceğine yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
İsa (a.s.) :
Hz. Isa'yı görmek; ölmüş zannedilen işlerin dirilmesine delalet eder. Rüya sahibi, kuvvetle ibadet eder. Hayırlı işlere, zühd ve takvaya muvaffak olur. Akrabaları arasında kendisine düşmanlık edenlerden kurtulur. Onları yener.
İhya Rüya Tabirleri
İsa (a.s.) :
Züht ve takvaya, Allah yolunda çile ve sıkıntı çekmeye, tıp ilmini öğrenmeye, kanaatkar olmaya, müjde ve sevince, duaların kabul olunmasına, İsa Aleyhisselamı bir topluluğun içinde görmek bela ve musibetlerden kurtulmaya, Hz. Meryem ve Oğlu İsa Aleyhisseelamı bir arada görmek, orada meydana gelecek bir alamete, O'nu gökten bir yere inmiş görmek o yerde adaletin tecelli etmesine, kafirlerin helak olup, müslümanların galip gelmesine delalet eder.

---
İsa (a.s.) rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.