Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Tilavet Secdesi Görmek

Rüyada Tilavet Secdesi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Tilavet Secdesi :
Bir kimse rüyada Sure-i A'raftaki secde ayetini okumakla secde etse, iyilikle emredip kötülükten nehy etmek vazifesini muhafaza eder ve şanı yüce olur.
Secde ayetini okumakla secde etse, o kimsenin taata devamla doğru haberlerine delalet eder.
Sure-i Isradaki secde ayetini okumakla secde ettiğini görse, Allahü Teala Hazretlerinden (C.C.) korkmasından dolayı çok ağlamasına ve O'nu zikretmesine delalet eder.
Sure-i Meryem'deki secde ayetini okumakla secde ettiğini görse, nimete, bolluğa, dünya ve ahiretce yüksekliğe nail olmaya delalet eder. Ancak onun makamına geçmeye layık olmayan çocuk ve vasiden birisini kendisine halef bırakan kimse bu tabirden müstesnadır.
Sure-i Hacdaki evvelki secdeyi okuyarak secde ettiğini görse, bulunduğu gaflet sebebiyle nasihatla korkutulmasına delalet eder. Ikinci secdeyi okuyarak secde ettiğini görse, onu itaata teşvik etmeye ve iyilikle emr, kötülükten nehy etmeye delalet eder.
Sure-i Furkan'daki secde ayetini okuyarak secde ettiğini görse, ibadetten usanmaya ve masiyete yönelmeye hatada bulunan kimsenin Allabü Teala hakkında hüsn-i zannına ve güzel itikadına delalet eder.
Sure-i Neml'deki secde ayetini okuyarak secde etse, isminin yüceliğine ve bid'at sahibi kimselerin yanında iyilikle şöhret bulmaya, meliklerin yanında sözünün geçerliliğine, doğruluğuna ve fahiş söz nakletmesine delalet eder.
İhya Rüya Tabirleri
Tilavet Secdesi :
Kur'an-ı Kerim'deki secde ayetlerinden birini okuyarak secde ettiğini görmek iyilikle emredip kötülükten sakındırmaya, sağlam bir itatate ve doğru haberlere, Allah'tan korkmaya ve O'nu zikretmeye, nimet ve bolluğa, yüksek makamlara ermeye, Allah Teala'yaa güzel kanaate ve güzel itikada, tövbe etmeye ve her türlü hayır ve iyiliklere delalet eder.
İhya Rüya Tabirleri
Tilavet Secdesi :
Bakınız; Okuma Secdesi.
İhya Rüya Tabirleri
Tilavet Secdesi :
Bakınız; Okuma Secdesi.

---
Tilavet Secdesi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.